CarlsbergByen_logo

CARSLBERG BYEN

Carlsberg Byen er det mest spændende udviklingskvarter i København i disse år. Der er andre udviklingsområder, men ingen andre rummer alt det som fremtidens Carlsberg Byen vil indeholde. Samspillet mellem nyt og gammelt, beboelse og detail, kunst og kultur vil over de næste 15 år skabe en helt unikt bykvarter som vi forhåbentlig vil se tilbage med stolthed på.

Carlsberg Byen har som målsætning at skabe et mangfoldigt, levende og bæredygtigt bykvarter, med stor attraktionsværdi for både beboere, erhvervsliv, investorer og besøgende.

Som rådgiver for Carlsberg Byen er det Cadwalks rolle at drive den visuelle markedsføring af udviklingsprojekterne frem. Fra 3D visualiseringer til interaktionsdesign over foto med Kontraframe bag kameraet til visuel konceptudvikling er det Cadwalks opgave løbende at sikre en høj kvalitet i den måde Carlsberg Byen præsenteres.

Punktum design/Søren Varming har lavet den grafiske identitet i samarbejde med Relations People.

  • Kunde: Carlsberg Byen P/S
  • Opgaver: Webdesign på fuldt responsivt site, 3D visualiseringer og Interaktiv 3D model over hele Carlsberg Byen
  • År: 2013 - 

Besøg site
APPLE_LAND-Carlsberg

WWW.CARLSBERGBYEN.DK

Cadwalk blev i 2013 hyret til at redesigne og konceptudvikle carlsbergbyen.dk. Målsætningen var at gøre kommunikationen mere billed- og fotorig og samtidig forenkle besøgendes informationssøgning. Sitet blev lanceret til MIPIM 2014.

Hjemmesiden fungerer i dag som platform for den byudvikling området gennemgår, med fokus på nyheder og aktiviteter i de eksisterende bygninger. Efterhånden som projektet skrider frem, er sitet gjort klar til i langt højere grad at fokusere på salg og udlejning af boliger, detail og erhverv.

3D MODEL

Den farverige volumemodel blev til som en interaktiv måde at overskue og forstå det store Carlsberg Byen område. Modellen er opdelt i bevaringsværdige/sorte bygninger og orange udviklingsprojekter. Besøgende på hjemmesiden kan klikke på de forskellige ejendomme og gå i dybden med bygningsbeskrivelser, 3D billeder og anden information.

3D modellen fungerer også 2D kort med angivelse af byggeafsnits opdelingen af grunden. Kortet udbygges løbende efterhånden som projekteringen og ikke mindst realiseringen af Carlsberg Byen skrider frem.

Modellen blev for nylig (sept. 2014) benyttet lanceringen af de nye vejnavne i Carlsberg Byen. (Eksternt link til politiken.dk)

map_3D
map_2D
map_close_forsker

3D: LEJLIGHED I BOHRS TÅRN

De første ejerlejligheder i Carlsberg Byen bliver placeret i et hundrede meter højt boligtårn, Bohrs Tårn, der står klar til indflytning i begyndelsen af 2017. Lejlighederne i det nye boligtårn er placeret fra 8. sal og opefter.

I indretningen af lejlighederne er der lagt vægt på store, åbne vinduespartier for at skabe et godt lysindfald i lejlighederne, samtidig med at de store vinduer sikrer en fantastisk udsigt

Carlsberg Byen - Bohrs Tårn interiør
Carlsberg Byen - Bohrs Tårn interiør
Carlsberg Byen - Bohrs Tårn interiør

3D: LEJLIGHED I HUMLEHUSET

De første studielejligheder i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen - Humlehuset
Carlsberg Byen - Humlehuset
CB_Humlehuset_INT_stue

3D: P-KÆLDER BYGGEAFSNIT 8

Baseret på Punktumdesign/Søren Varming wayfinding koncept.

Carlsbergbyen_p-kælder_preview7_3_bindesbøl
Carlsbergbyen_p-kælder_preview6_2
Carlsbergbyen_p-kælder_preview7_1_bindesbøl